Evolucija zaštite od požara – Schrack Seconet 

Nastavljajući Integral i Integral IP, Integral EvoxX postavlja nove standarde za sustave dojave požara. Opremljen najnovijom tehnologijom, sustav je savršeno opremljen za sve zahtjeve, sadašnje i buduće.

Svakim novim razvojem pridajemo najveću vrijednost funkcionalnosti, sigurnosti i kompatibilnosti – i uvijek smo korak ispred vremena. Kako? Promatrajući i pomažući u oblikovanju važnih trendova, razmišljajući unaprijed kada planiramo svoje koncepte, razmišljajući digitalno i na budućnost orijentiran te integrirajući postojeće sustave u te procese.

Posjeti web stranicu

LISTEC GmbH
Mi smo u službi sigurnosti pojedinaca, robe i nekretnina 

Od našeg osnutka 1990. godine, u službi smo sigurnosti ljudi, robe i zgrada sa našim resetirajućim detektorima topline linijskog tipa LIST i d-LIST. Oba elektronička senzorska kabelska sustava mogu se koristiti za rano otkrivanje požara ili kao instrument za praćenje temperature. Zahvaljujući svojoj konstrukciji koja ne zahtijeva održavanje, primjenjive su čak i u teškim okruženjima. Sposobnost višestrukog grananja i izravnog nadzora objekata s pričvršćenim vanjskim senzorima čine naše sustave jedinstvenim u našoj industriji. Ovaj visoki stupanj fleksibilnosti omogućuje instalacije u svim sektorima industrije, nekretnina, pomorstva i tunela.

Iskoristite naše znanje o inovativnim sustavima za praćenje temperature i rano otkrivanje požara već više od 30 godina.

Posjeti web stranicu

g+m elektronik ag
Naš elektroakustički razvoj postavlja standarde

Često nevidljiv. Ali uvijek glasno i jasno. Inovativne ideje g+m elektronik ag već su 50 godina u središtu stvari. Naš elektro-akustični razvoj uvijek iznova postavlja stalke na tržište. Daleko izvan granica Europe. Sa trajnim učinkom i orijentiranim na budućnost proizvodimo aparate za akustične aranžmane, aranžmane satova, audiosustave, kao i za glasovne alarmne sustave prema normi EN 50849, EN 54-16, odn. NEN 2575 i BS 5839.

Posjeti web stranicu